Pagina niet gevonden

De opgevraagde pagina kon niet worden gevonden

Naar homepage
Elektro Update | Buildings as a grid
Video's
Infra & Energie

Elektro Update | Buildings as a grid

Hoe kunnen we onze energie zo inzetten dat we er optimaal gebruik van kunnen maken en het overbelaste energienetwerk kunnen ontlasten? Door gebouwen in een lokaal micronetwerk te plaatsen en overtollige zelf opgewekte energie lokaal op te slaan. Hierdoor kun je deels los van de bestaande energie, het energienet voorzien in de energiebehoefte van gebouwen. Vandaag vertellen wij meer over ‘Buildings as a Grid’: dé aanpak die ervoor zorgt dat gebouwen gaan fungeren als lokale energiehubs. Alles om energie zo efficiënt mogelijk in te zetten!
01:404 dagen geleden
Elektro Update | Smart Buildings
Video's
Infra & Energie

Elektro Update | Smart Buildings

In Europa verbruiken gebouwen ongeveer 40% van onze energie en zo'n 36% van de totale CO2-uitstoot komt van gebouwen. Belangrijk dus om ervoor te zorgen dat deze gebouwen verduurzamen. Hoe dat gerealiseerd kan worden? Dat vertellen we jullie heel graag tijdens onze wekelijkse update op Elektrotechniektv!
01:349 dagen geleden
Elektro Update | Daikin bouwt vierde warmtepompfabriek
Video's
Infra & Energie

Elektro Update | Daikin bouwt vierde warmtepompfabriek

Europa wordt beschouwd als de regio met topprioriteit voor het uitbreiden van de productie van warmtepompen. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van energie is er een grote stijgende vraag naar warmtepompen. Naast de duurzame voordelen is de warmtepomp ook goed voor de portemonnee en geeft het een meerwaarde aan je woning. Heel logisch dat Daikin op deze stijgende vraag wil inspringen door een nieuwe fabriek te gaan realiseren. 300 miljoen euro zal er geïnvesteerd gaan worden en de nieuwe fabriek zal in Polen worden gevestigd. Ook in België, Duitsland en Tsjechië zijn vestigingen te vinden. Daikin Europe heeft aangeven in juli 2024 van start te gaan met de daadwerkelijke productie van de warmtepompen.
01:4219 dagen geleden
Elektro Update | Het System pro M compact InSite-energiemanagementsysteem
Video's
Industrie

Elektro Update | Het System pro M compact InSite-energiemanagementsysteem

Het System Pro M Compact® InSite-energiemanagementsysteem is een ideale manier om energie te besparen. Het systeem is een schaalbare oplossing die eenvoudig kan meegroeien met toekomstige uitbreidingen. Een systeem dat met name heel geschikt is voor het gebruik in industriële en commerciële gebouwen. Ben jij hier al bekend mee?
01:3125 dagen geleden