Over ons

Vandaag de dag is een goed doordachte videostrategie onderdeel van je content marketingplan. Het gaat om het bereiken van jouw publiek, het laten zien van je producten en het delen van kennis. Online komen zo nieuwe mogelijkheden die naast alle andere vormen van promotie en communicatie kunnen blijven bestaan.

Daarom is Fedet het videoplatform Elektrotechniek TV gestart. Alleen video’s uit de sector en voor de sector, zonder ongewenste en niet-relevante reclames.

Elektrotechniek TV is je bron voor wekelijkse informatie, inspiratie en entertainment over de belangrijkste thema’s uit de wereld van techniek. Je kunt altijd en overal naar de video’s op het platform kijken, want ElektrotechniekTV is beschikbaar op elke smartphone, tablet of computer én op social media.

Diverse mogelijkheden

Naast een standaard landaingspagina en de mogelijkeheid om 'on demand' video's te kijken, zijn er ook categorieën om bezoekers te helpen zoeken. Denk hierbij aan categorieën als Gebouwde Omgeving, Kabel of Verlichting. Bezoekers kunnen kiezen anoniem de video's te bekijken, maar ze kunnen ook een gratis account aanmaken. Met een account kunnen bezoekers meldingen ontvangen wanneer er, in gekozen categorieën, nieuwe video's zijn. 

Deel jouw videocontent

Om als bedrijf deel te nemen aan Elektrotechniek TV en gebruik te maken van verschillende vormen van aanvullende online zichtbaarheid, zijn diverse pakketten beschikbaar, afgestemd op verschillende behoeftes. Ben jij enthousiast geworden en wil jij met jouw bedrijf video-content delen op Elektrotechniek TV? Laat het ons weten via het aanmeldformulier. Dan nemen wij snel contact met je op over het aanleveren van jouw video-content.