Nieuw product!

Draka | Profit animatie
Draka video's
Nieuw product!

Draka | Profit animatie

Draka | Profit animatie Ontdek de voordelen van installatie met Profit voorbedrade buis van Draka. De buizen zijn geoptimaliseerd om te stapelen maar zijn ook verkrijgbaar op een haspel tot zo'n 500 meter. Draad en buis zijn duurzaam gefabriceerd op onze locatie in Nederland. De kabels voldoen aan CPR eisen en zijn flexbiel en makkelijk verwerkbaar. Ook de is verwerking sneller en efficiënter mogelijk door de verschillende kleuren en is de installatie mogelijk door 1 persoon te installeren. Er wordt een breed assortiment aangeboden voor elke toepassing een eigen kleur!
01:1110 dagen geleden
Draka | Barnicol - Gietmof installatie
Draka video's
Nieuw product!

Draka | Barnicol - Gietmof installatie

Draka | Barnicol - Gietmof installatie Aan het woord: Boaz Poppelier de 2022 winnaar van de jaarlijks georganiseerde wedstrijd elektrotechniek. Hij neemt ons mee in het maken van een Vultflex 4G50 kabelverbinding met de Draka Barnicol A370. Bekijk de video om te zien hoe het hele process verloopt! Van het selecteren van de juiste Barnicol Gietmof met behulp van de Barnicol kabelverbinding selectietool op de Draka website tot het daadwerkelijke verbinden van de 2 componenten.
04:1611 dagen geleden
Draka | Monteur test Draka VD E-LINE - Hoe ervaar je de verwerkbaarheid?
Draka video's
Nieuw product!

Draka | Monteur test Draka VD E-LINE - Hoe ervaar je de verwerkbaarheid?

Draka | Monteur test Draka VD E-LINE - Hoe ervaar je de verwerkbaarheid? We hebben de volgende vraag gesteld aan de monteur: hoe ervaar je de verwerkbaarheid? De monteur geeft aan dat hij haast geen verschil merkt met het vorige draad. Het stript net zo goed en het gaat makkelijk de buis door. Kort gezegd: Het werkt top!
00:3614 dagen geleden
Draka | E-LINE kabeloplossingen
Draka video's
Nieuw product!

Draka | E-LINE kabeloplossingen

Draka | E-LINE kabeloplossingen Sinds augustus 2023 heeft Draka haar vertrouwde Barnicol E-LINE verduurzaamd. Daardoor is de Barnicol E-LINE nu misschien wel de meest duurzame en veilige giethars optie op de markt. Waar andere gietharsen nog veel chemische stoffen bevatten is de Barnicol E-LINE veel minder giftig voor milieu en monteur.
01:5515 dagen geleden
Busch-Jaeger | Busch-Trevion®-smart touchsensoren
Busch-Jaeger
Nieuw product!

Busch-Jaeger | Busch-Trevion®-smart touchsensoren

Busch-Trevion®-smart touchsensoren | A touch of perfection | Busch-Jaeger Busch-Trevion®-smart touchsensoren | Eén aanraking, een wereld aan mogelijkheden Til huis- en gebouwbesturing naar een heel nieuw level met de unieke Busch-Trevion®-smart touchsensoren voor KNX en Busch-free@home®. Verkrijgbaar als stijlvol 2,4”-display én als keypad. Voorzien bovendien van tal van extra functies en mogelijkheden waaronder een geïntegreerde ruimtetemperatuursensor. De keypad met afneembare afdekking is verkrijgbaar met 1- tot 4-voudige touchsensoren en led-lichtgeleiders. En het geheel is uit te voeren zonder bedrukking, voorbedrukt of met eigen pictogrammen. Het 2,4”-display op schakelaar formaat is met touch & swipe te bedienen, net als bij een smartphone. Het bevat onder andere een nabijheidssensor, een helderheidssensor en een dag-/nachtmodus. Ontdek wat de Busch-Trevion®-smart touchsensoren zo bijzonder maakt: https://www.busch-jaeger.nl/producten/busch-trevion Bekijk meer Smart Home-oplossingen van Busch-Jaeger: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/
01:2016 dagen geleden
Busch-Jaeger | Smart Home Experience
Busch-Jaeger
Nieuw product!

Busch-Jaeger | Smart Home Experience

Busch-Jaeger | Smart Home Experience - Alles voor een Smart Home op één plek Smart Home Experience | Beleef de nieuwste Busch-Jaeger-innovaties in de praktijk Op afstand zien wie er voor de deur staat? Met één druk op de knop de perfecte scène creëren voor een heerlijk avondje voor de tv? Of de elektrische haard, wasmachine of SONOS-speakers bedienen vanaf een smartphone? Geen probleem met de slimme huisbesturing van Busch-Jaeger. Een slim huis werkt alle dagelijkse handelingen in een mum van tijd automatisch af. En biedt zo meer comfort, veiligheid en zelfs energie-efficiëntie. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Ervaar het zelf in de Smart Home Experience van Busch-Jaeger. Deze is elke maandag van 09.00 tot 16.00 uur opengesteld voor consumenten en bevindt zich in showroom B012 op de eerste verdieping van De Woonindustrie in Nieuwegein. Lees alles over je bezoek: https://www.busch-jaeger.nl/vind-een-installateur/smart-home-experience Blue Partner van Busch-Jaeger worden? Meld je dan nu aan via: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/ Het merk Busch-Jaeger inspireert klanten en partners al meer dan 140 jaar met innovatieve producten en een uitstekende dienstverlening. En het vertrouwen dat we krijgen, verplicht en motiveert ons om samen een duurzame toekomst neer te zetten. De onderneming behoort tot de ABB Group, een toonaangevend technologiebedrijf dat wereldwijd de transformatie van samenleving en industrie stimuleert op weg naar een meer productieve, meer duurzame toekomst. Meer informatie over Busch-Jaeger: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/
01:2516 dagen geleden
Busch-Jaeger | Busch-RoomTouch® 4” paneel
Busch-Jaeger
Nieuw product!

Busch-Jaeger | Busch-RoomTouch® 4” paneel

Busch-Jaeger | Busch-RoomTouch® 4”-paneel - Slim design voor elke omgeving Ontdek het stijlvolle design en het gemak van de Busch-RoomTouch® 4”: https://www.busch-jaeger.nl/producten/busch-roomtouch-4 Bekijk meer Smart Home-oplossingen van Busch-Jaeger: https://www.busch-jaeger.nl/producten/systemen/busch-freehome Blue Partner van Busch-Jaeger worden? Meld je dan nu aan via: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/ Het merk Busch-Jaeger inspireert klanten en partners al meer dan 140 jaar met innovatieve producten en een uitstekende dienstverlening. En het vertrouwen dat we krijgen, verplicht en motiveert ons om samen een duurzame toekomst neer te zetten. De onderneming behoort tot de ABB Group, een toonaangevend technologiebedrijf dat wereldwijd de transformatie van samenleving en industrie stimuleert op weg naar een meer productieve, meer duurzame toekomst. Meer informatie over Busch-Jaeger: https://www.busch-jaeger.nl/
01:1217 dagen geleden
Busch-Jaeger | Samenwerking met MotionBlinds
Busch-Jaeger
Nieuw product!

Busch-Jaeger | Samenwerking met MotionBlinds

Busch-Jaeger | Samenwerking met MotionBlinds - Meer gemak, veiligheid en energiebesparing Handmatig de jaloezieën, rolgordijnen, plissés of lamellen dicht- of opendoen is verleden tijd dankzij de samenwerking tussen Busch-Jaeger en MotionBlinds. De MotionBlinds-motoren zijn namelijk compatibel met Busch-free@home® en kunnen eenvoudig in het systeem geïntegreerd worden. Zo is de raambekleding eenvoudig op afstand aan te sturen via de huisbesturing en de bijbehorende Busch-free@home® Next App. Maar ook via een bedieningspaneel of traditionele schakelaar aan de muur. Bovendien kan de raambekleding ook opgenomen worden in vooraf ingestelde scènes en zorgt hij voor voldoende zon of juist schaduw. Voor nog meer comfort in huis. #buschjaeger #motionblinds #raambekleding #zonwering #automatisering #lamellen #gordijnen #plissegordijnen #jaloezieën #comfort #gemak Ontdek alle voordelen van MotionBlinds in combinatie met Busch-free@home®: https://www.busch-jaeger.nl/busch-jaeger/samenwerking/motionblinds Lees meer over onze samenwerking met andere toonaangevende merken: https://www.busch-jaeger.nl/busch-jaeger/samenwerking Blue Partner van Busch-Jaeger worden? Meld je dan nu aan via: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/ Het merk Busch-Jaeger inspireert klanten en partners al meer dan 140 jaar met innovatieve producten en een uitstekende dienstverlening. En het vertrouwen dat we krijgen, verplicht en motiveert ons om samen een duurzame toekomst neer te zetten. De onderneming behoort tot de ABB Group, een toonaangevend technologiebedrijf dat wereldwijd de transformatie van samenleving en industrie stimuleert op weg naar een meer productieve, meer duurzame toekomst.
01:0218 dagen geleden
Legrand | Installatie ronde vloerdoos met verticale plaatsing schakelmateriaal
Legrand video's
Nieuw product!

Legrand | Installatie ronde vloerdoos met verticale plaatsing schakelmateriaal

Legrand | Installatie ronde vloerdoos met verticale plaatsing schakelmateriaal Deze video helpt je bij het installeren van de Legrand ronde vloerdoos met verticale plaatsing schakelmateriaal.
01:3118 dagen geleden
ABB | Hafonorm Busboard
Overige video's
Nieuw product!

ABB | Hafonorm Busboard

ABB | Hafonorm Busboard Haal het maximale uit de groepenkast met Hafonorm. In deze video staat het hart van de Hafonorm groepenkast centraal: het Busboard®. Het Busboard® biedt in combinatie met de DIN-rail echt installatiegemak. Kijk hoe snel en eenvoudig het werken met automaten en aardlekschakelaars op het Busboard® is.
02:2519 dagen geleden
Legrand | Installatie Mosaic schakelmateriaal in de inbouwunits
Legrand video's
Nieuw product!

Legrand | Installatie Mosaic schakelmateriaal in de inbouwunits

Legrand | Installatie Mosaic schakelmateriaal in de inbouwunits Deze video helpt je bij het installeren van Mosaic schakelmateriaal in de inbouwunits.
02:2819 dagen geleden
ABB | Hafonorm Configurator
Overige video's
Nieuw product!

ABB | Hafonorm Configurator

ABB | Hafonorm Configurator Een Hafonorm groepenkast nog sneller, makkelijker en veiliger samenstellen? Met de nieuwe Hafonorm Configurator is dat een fluitje van een cent. Deze vernieuwde tool is speciaal ontwikkeld voor de installateur van nu en biedt een essentiële aanvulling op het dagelijks werk. Dat naast enkele verrassende extra functionaliteiten die het werk nog gemakkelijker maken. Lees meer over de Hafonorm Configurator: https://new.abb.com/low-voltage/nl/nieuws/hafonorm-configurator Bekijk de Configurator hier: https://hafonorm.configurator.nl.abb.com/
02:3120 dagen geleden