Busch-Jaeger | Smart Home Experience

Busch-Jaeger | Smart Home Experience - Alles voor een Smart Home op één plek

Smart Home Experience | Beleef de nieuwste Busch-Jaeger-innovaties in de praktijk

Op afstand zien wie er voor de deur staat? Met één druk op de knop de perfecte scène creëren voor een heerlijk avondje voor de tv? Of de elektrische haard, wasmachine of SONOS-speakers bedienen vanaf een smartphone? Geen probleem met de slimme huisbesturing van Busch-Jaeger.

Een slim huis werkt alle dagelijkse handelingen in een mum van tijd automatisch af. En biedt zo meer comfort, veiligheid en zelfs energie-efficiëntie. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Ervaar het zelf in de Smart Home Experience van Busch-Jaeger. Deze is elke maandag van 09.00 tot 16.00 uur opengesteld voor consumenten en bevindt zich in showroom B012 op de eerste verdieping van De Woonindustrie in Nieuwegein.

Lees alles over je bezoek: https://www.busch-jaeger.nl/vind-een-installateur/smart-home-experience

Blue Partner van Busch-Jaeger worden? Meld je dan nu aan via: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/

Het merk Busch-Jaeger inspireert klanten en partners al meer dan 140 jaar met innovatieve producten en een uitstekende dienstverlening. En het vertrouwen dat we krijgen, verplicht en motiveert ons om samen een duurzame toekomst neer te zetten. De onderneming behoort tot de ABB Group, een toonaangevend technologiebedrijf dat wereldwijd de transformatie van samenleving en industrie stimuleert op weg naar een meer productieve, meer duurzame toekomst.

Meer informatie over Busch-Jaeger: https://busch-jaeger.nu/bluepartner/prospect/