Busch-Jaeger | Een slimme woning met Busch-free@home®-huisautomatisering maakt het leven makkelijker

De verlichting bedienen zonder van de bank op te hoeven staan? Met één druk op de knop de perfecte scène creëren voor een heerlijk avondje voor de tv of voor een diner voor twee? En de raambekleding naar wens openen en sluiten met je smartphone?

Het kan heel eenvoudig met de slimme huisbesturing van Busch-Jaeger. Hiermee vergroot je niet alleen het comfort en gemak in huis, maar ook de veiligheid en energie-efficiëntie.

Weten hoe dat zich in de praktijk vertaalt? Neem samen met ons een kijkje in deze eigentijdse villa in Hoevelaken en laat je verbazen!

Kijk voor meer informatie over het systeem op: https://www.busch-jaeger.nl/producten....
Of ontdek onze andere Smart Home-toepassingen: https://www.busch-jaeger.nl/inspirati....

Het merk Busch-Jaeger inspireert klanten en partners al meer dan 140 jaar met innovatieve producten en een uitstekende dienstverlening. En het vertrouwen dat we krijgen, verplicht en motiveert ons om samen een duurzame toekomst neer te zetten. De onderneming behoort tot de ABB Group, een toonaangevend technologiebedrijf dat wereldwijd de transformatie van samenleving en industrie stimuleert op weg naar een meer productieve, meer duurzame toekomst.

Meer informatie over Busch-Jaeger: https://www.busch-jaeger.nl/