Voor iedere uitdaging een passende verdeler

Of het nu gaat om kritische omgevingen als datacenters en ziekenhuizen, de klein zakelijke markt of luxe villa's. Voor iedere oplossing is er een passende verdeler.

ABB is al 150 jaar expert en innovator in verdelers en leveren energieverdelers voor woningbouw, commerciële en industriële toepassingen. Wij bieden een eersteklas pakket behuizingen en accessoires voor het verdelen, controleren en meten van laagspanningsinrichtingen. Van hoofd- en onderverdelers tot groepenkasten en verdelers voor elektrische installaties in woningen. Vervaardigd van 100% recyclebare thermoplasten of roestvrij staal, verkrijgbaar in verschillende maten en geschikt voor inbouw-, wand-, opbouw- en vloermontage.

De verschillende verdeelsystemen worden geplaatst in eengezinswoningen, appartementencomplexen, commerciële gebouwen, infraprojecten en industriële omgevingen. En met de reeks spelen we optimaal in op de uiteenlopende behoeften van professionals wereldwijd. De toenemende digitalisering en connectiviteit in de gebouwde omgeving vraagt namelijk om een ander soort verdelers.