TwinLine - Verdeelsystemen met hoge beschermingsgraad

TwinLine is een compleet assortiment verdeelsystemen met twee beschermingsklassen, drie kastdieptes en een hoge beschermingsgraad.

De TwinLineN44 is een vloerstaande verdeelkast in IP44. Dit instapmodel is beschikbaar in dubbelgeïsoleerde en geaarde versies. De verdeelkasten zijn voorbereid voor interne configuratie met CombiLine-N-modules, gemonteerd op EDF-montageprofielen. TwinLine N44 is beschikbaar in maximaal 5 paneelbreedtes. De innovatieve flenstechniek zorgt voor meer bruikbare ruimte voor kabelinvoer. Monteren kan zonder gereedschap. Accessoires zijn uitwisselbaar met TwinLine N55

De TwinLine N55 is een compleet systeem voor universele kasten in alle maten en met hoge beschermingsgraad IP55. TwinLine N55 is getest conform IEC 61439 en DIN EN 61439 delen 1, 2 en 3. Er zijn drie kastdieptes (225, 275 en 350 mm) en 212 verschillende maten kasten voor staande en wandmontage. De innovatieve flenstechnologie zorgt voor gereedschaploze installatie en meer ruimte voor kabelinvoer.

Beide kasten zijn geschikt als behuizing voor de CombiLine N modules. Met het hoogwaardige montagesysteem van ABB zijn modulaire modulen verdeelsystemen samen te stellen. Eenvoudig, snel en veilig.