Pagina niet gevonden

De opgevraagde pagina kon niet worden gevonden

Naar homepage
Aftermovie Het Energie Theater 2023
Fedet video's

Aftermovie Het Energie Theater 2023

Een theatercollege met experts om 550 particulieren te helpen met het verduurzamen van een woning. Het EnergieTheater, met, Eddy Buijting, Dennis van der Meij, Henry Lootens, Frans Reichardt en organisator Patrick Schimmel.
01:445 dagen geleden
Draka -  Product Update - Draka S1NGLE PAIR ETHERNET kabel
Draka video's
Productvideo's

Draka - Product Update - Draka S1NGLE PAIR ETHERNET kabel

Deze video biedt een overzicht van de Single Pair Ethernet (SPE) kabeltechnologie van Draka, ontworpen voor het groeiende dataverkeer in zowel gebouwen als industriële omgevingen. De S1NGLE SPE kabels garanderen efficiënte connectiviteit over een afstand van 15 tot 1000 meter. Ze zijn niet alleen robuust, maar ondersteunen ook Power over Data line, waardoor een geoptimaliseerde infrastructuur ontstaat. Voor meer informatie, bezoek de Draka website: S1ngle SPE | Prysmian Group (https://nl.prysmiangroup.com/draka/producten/s1ngle-spe)
03:1916 dagen geleden
Draka - Giethars verwerken - Geen verplichte training? Waarom niet? Ontdek Barnicol E-LINE
Draka video's
Productvideo's

Draka - Giethars verwerken - Geen verplichte training? Waarom niet? Ontdek Barnicol E-LINE

De nieuwe Barnicol E-LINE giethars van Draka onderscheidt zich doordat deze aanzienlijk minder schadelijke chemische stoffen bevat dan andere gietharsen, waardoor deze zowel beter is voor de monteur als het milieu. Vanaf 24 augustus 2023 vereist het werken met producten die (di)isocyanaten bevatten een speciale training voor monteurs. Deze eis geldt echter niet voor Barnicol E-LINE. Deze nieuwe giethars is niet alleen veiliger voor de gebruiker, maar ook minder belastend voor het milieu. Zelfs na menging hoeven restanten van de verharder en hars niet meer als chemisch afval te worden behandeld. Dit maakt de speciale (di)isocyanaten-training overbodig, waardoor direct werken met Barnicol E-LINE mogelijk is. De hoogwaardige giethars, gebaseerd op epoxy, is vrij van CMR-stoffen, (di)isocyanaten en halogenen, en bevat 20% biobased ingrediënten. Bovendien zijn Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) zoals H314 en H411 geëlimineerd. De groene kleur van de giethars dient als direct herkenningsteken voor duurzaamheid en veiligheid. Ontdek hier meer over Barnicol E-LINE: De veiligste en meest duurzame giethars: Barnicol E-LINE | Prysmian Group (https://nl.prysmiangroup.com/deveiligsteenmeestduurzamegietharsBarnicol_E-LINE)
00:2717 dagen geleden
Draka - Duurzame VD kabel? Draka komt met VD E-LINE
Draka video's
Productvideo's

Draka - Duurzame VD kabel? Draka komt met VD E-LINE

Ontdek van onze collega Frank Oberink alle details over de innovatieve VD E-LINE van Draka. Dit jaar lanceert Draka een reeks milieuvriendelijkere kabeloplossingen, te beginnen met de VD installatiedraad. Ons doel? Het bieden van duurzame alternatieven voor de meest gangbare kabeloplossingen, met als doel de bouw- en installatiesector te transformeren. De VD E-LINE is onze primeur in Nederland, met 100% gerecycled koper, biobased isolatie, recyclebare verpakking en een reductie van 75% in plastic wikkelfolie. Dit alles leidt tot een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid. Kies voor Draka E-LINE. Laten we samen bouwen aan een groenere toekomst!
00:4117 dagen geleden