Fedet Talks over Gelijkspanning

16 maanden geleden

Gelijkspanning is een belangrijk onderdeel van ons energiesysteem. Vermogenselektronica is een van de belangrijkste bouwstenen van dit systeem. Wat betekent de toename van vermogenselektronica in ons energiesysteem voor ons huidige systeem? In hoeverre kan het omschakelen naar gelijkspanning hierin bijdragen?

Op woensdag 15 december van 12.00 – 13.00 uur gaan wij graag met jou hierover in gesprek. Hoe denk jij over deze vraagstukken? Daarnaast zullen wij je ook de laatste inzichten en ontwikkelingen meegeven vanuit de Stichting Gelijkspanning Nederland. 

Heb je concrete onderwerpen waarop je wil dat wij ingaan? Mail ons dan alvast. Praat mee, haal inf o op en deel jouw ervaringen en mening met andere Fedet leden, tijdens de Fedet Talks Gelijkspanning.

Meld je hier aan om deel te nemen 

De volgende Fedet Talks
De Fedet Talks zijn online brainstormsessies tijdens de lunch, over onderwerpen die aansluiten op onze strategie en focusgebieden. Tijdens een sessie behandelen we één specifiek onderwerp. Deel jouw inzichten en mening met andere Fedet leden. Zien wij jou of een collega tijdens één van de volgende Fedet Talks? 

Heb jij een interessant onderwerp voor een Fedet Talks?
Laat het ons weten